Öğr. Gör. Kâzım CEYLAN Yeniden AEÜ Ahilik Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Olarak Atandı

Ahiliği yurt içinde ve yurt dışında bilimsel olarak araştırıp, geniş kitlelere anlatan ve ahilikle ilgili tek bilimsel kuruluş olan Ahi Evran Üniversitesi Ahilik Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne Öğr. Gör. Kâzım CEYLAN atandı.

Beş yıldır AEÜ Ahilik Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünü yürüten Öğr. Gör. Kâzım CEYLAN'ı Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan KARAKAYA yeniden bu göreve 3 (üç) yıl süre ile atadı. Ceylan'ın atanması ile yeni oluşturulan AKAM Yönetim Kurulu Üyeliklerine de, Doç. Dr. Kürşad ZORLU, Doç. Dr. Ayfer ŞAHİN, Doç. Dr. Cemalettin İPEK, Yrd. Doç. Dr. Remzi CAN, Yrd. Doç. Dr. Rıfat İlhan ÇELİK, Yrd. Doç. Dr. Zübeyir BARUTÇU, Öğr. Gör. Ömür TOKER ve Okt. Mahmut SEYFELİ atandılar.